torstai 2. toukokuuta 2013

Yksipuolinen ruoka voi altistaa muistisairaudelle


Artikkelin on kirjoittanut Päivi Repo ja se ilmestyi Helsingin Sanomissa 17. huhtikuuta 2013. Artikkeli kertoo tutkimuksesta, jonka mukaan vitamiinin puute voi ikääntyessä olla yhteydessä Alzheimerin tautiin. Yksipuolinen ruokavalio voi tutkimuksen mukaan lisätä riskiä sairastua muistisairauteen. Se voi johtua matalasta B-12 vitamiinin tasosta.

Artikkeli julkaistiin Helsingin sanomien terveyspalstalla. Artikkelin tavoitteena on sivistää ihmisten ajattelutapaa ruokavaliosta, sekä saamaan ihmiset syömään monipuolisesti. Mielestäni teksti on luotettava, sillä se julkaistiin Helsingin Sanomissa, jolla on luotettava maine. Lisäksi artikkelia varten oli käytetty sekä suomalaista, että ulkomaalaista tutkimusta.

 Markus K.


 

 

1 kommentti:

  1. napakka ja asiantunteva kirjoitus, pääajatukset ilmenevät selkeästi.

    VastaaPoista